Chasing Dreams Niet Dollars

Posted on

Chasing Dreams Niet Dollars . Hi all fishing lovers, Today’s post is “Chasing Dreams Niet Dollars “. We hope this short article is a good choice for you, all fishing lovers.

Chasing Dreams Niet Dollars

 BASS1

op een gegeven moment in mijn leven verbeeldde ik mezelf als een kunstenaar. ik zou sculpturen ambacht uit brons, gips en gevonden voorwerpen. ik zou schilderen urenlang alleen maar om te beslissen om white wash het doek en opnieuw beginnen. ik studeerde kunst op de universiteit en behaalde een diploma van it.The moeilijkste wat ik moest doen om te leren om een ​​kunstenaar was om te leren hoe ik mijn instrumenten krijgen om te doen wat ik wilde dat ze. Iedereen kan een beitel of penseel te kopen en te creëren iets. het kan al dan niet succesvol als kunst zijn.

Vissen is niet zo verschillend.

ik kan exact dezelfde apparatuur te kopen als de top visser in het land, maar ik kan het meest waarschijnlijk niet overeen zijn hengelen dapperheid. Wat is het verschil? voorbereiding, studie, praktijk en een scheutje natuurlijke vermogen. Zoveel mensen hebben grote dromen, maar zijn bang om wakker te worden en iets over hen te doen. Chasing je dromen kan leuk zijn, maar het is werk. Hard werken. Iedereen kan geluk te krijgen of te vissen een kortstondige patroon en lijken goed te zijn, maar zelfs Ernest Hemingway zei: “Iedereen kan een visser in mei. ‘

Die vissers op het grote podium, degenen wier namen op uw vistuig, ze werken hun staarten af ​​om daar te zijn. Niet een van die top vissers wakker om zes jaar oud en begon het doden van vis op zeer druk openbare wateren. Niet één.

Wat betekent dat?

Je moet echt kan zijn wat je wilt zijn, maar je moet de eerste om te investeren in deze te zijn.

Chasing je dromen kan betekenen laat opblijven, het bestuderen, voorbereiden, werken aan uw vaartuig, het leren van de ins en outs van elk voorjaar, versnelling en gids van uw apparatuur. Je moet investeren in jou. Wanneer u laat opblijven met whisky en sigaren, beslis je werken aan uw vaartuig later, studie kaarten later, opnieuw in te stellen dat de aas later, je droom uit te stellen. Je maakt een keuze elke ochtend wat te doen.

Voor mij is de droom is een top toernooi visser niet te zijn. Kan me niet schelen bekend worden als de volgende Ike of KVD (hoewel het salaris zou leuk zijn). Ik ben dol op schrijven, nieuwe schrijvers te ontwikkelen, te helpen delen kajakken met iedereen die wil luisteren of lezen en voortdurend verbeteren van mijn ambacht. In maart van 2015 mezelf duwde ik om te investeren in de tijd dat een tijdschrift wetende dat het me zou kosten geld uit eigen zak te steken, kan niemand ooit gelezen en het zou een aanzienlijke hoeveelheid tijd in beslag nemen. In juni uitgebracht Kajak Bass Fishing Magazine haar eerste nummer. Met een ton van de hulp van donateurs, partners uit de industrie en veel late nachten had KBFMAG werkelijkheid geworden. In oktober werd het tweede nummer uitgebracht. In december werd een Gear Guide is coming out. Het plan is vooruit.

Ik heb ook drie nieuwe bloggers Ik ben bezig met aan de Kajak Vissen Blog. Ze hebben een gedeelde liefde voor het schrijven en ik hou van hun passie. Ik ben van plan om een ​​paar meer toe te voegen in de komende maanden. De industrie zal gezegend worden door deze nieuwe stemmen in de komende maanden en jaren. Hun unieke perspectieven en onwrikbaar stemmen zullen de doorstroming van kennis en discussies op de harde onderwerpen in de voorhoede

te houden.

De dromen die kosten veel geld. Moet bewijzen jezelf duurt jaren voordat anderen te kopen. Het is goed hoewel omdat ik hou van wat ik doe. Ik heb veel vrienden in het hele gamma van de kajak de visserij van eigenaren bedrijf aan de ene pool creek lopers en het horen van hun aanmoediging voedt het vuur om meer te doen, krijgt elke keer beter en produceren van de best mogelijke ervaring in elke zaal.
Hoewel het niet de rekeningen te betalen, is het niet me ook houden van. De mensenmassa die zich aansluiten kajak vissen per week op dit moment geeft me veel hoop dat de wereld te beseffen wat velen van ons moeten weten dat kajak vissen is AWESOME!

Kijk voor de mogelijkheden om te doen wat je van houdt. Het is een mantra Ik zie kajak broeders leeft elke dag van Florida naar Hawaii, Corpus naar Canada en daarbuiten. De sleutel voor hen wordt eerst doen wat je liefde en zorgen te maken over het maken van geld uit het later. Soms is dat betekent werken als een tweede baan, of een derde. Mijn jongens Isaac en Rob van Aquahunters, Rex van LIVELIVE en vele anderen hebben me laten zien dat keer op keer. Gewillig doen het dag na dag, zelfs zonder een cheque aan te tonen voor het werk is de moeite waard. De bank kan niet vol zijn, maar je doel zal zijn.

Wanneer u jagen dromen, plannen in meer dan je ooit hopen om eruit te komen om te zetten.

Article source: kayakfishingblog.com

May You Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *