Het bouwen van een Black Coastal Bass Pot

Posted on

Het bouwen van een Black Coastal Bass Pot . Hello all of fishing lovers, Today’s post is “Het bouwen van een Black Coastal Bass Pot “. We hope this article is useful for you, all fishing lovers.

Het bouwen van een Black Coastal Bass Pot

 Hoe maak je een Black Ocean Bass Pot genereren
[19459003maken] een donker gekleurde zeebaars pot is in feite een vis capture aas en geplaatst ontworpen voor het vangen van zwarte water bass. de donkere zeebaars leeft in de kust wateren van Cape Canaveral, Fla., in staat zijn om Cape Cod, Fotografie apparatuur. In de Verenigde Staten, federale wet beperkt de trapping in deze soort, want het is bescherming. Terwijl nu dat genaamd vis “potten,” nu deze worden vis “vallen. “De potten zijn bovendien kleiner vandaag in vergelijking met ze ooit waren te wijten aan juridische bescherming gericht op de zwarte kust bass.

Instructions

  1

  Meet 1/3 in. Vanaf elk uiteinde houten latje en bovendien boor een 1/8-inch kloof. Stel de latten uit.

  2

  Leg twee in de 3-foot furring tape en twee van de 2-foot furring strips juiste rechthoek. de 3 -voet bewakers zullen de premie en de bodem in het frame, terwijl dat 2-foot strips zeker zal vormen het uiteindelijk links en rechts attributen vormen. Zet ze vast in concert, het bijhouden van de langwerpige vorm, met behulp van schroeven en een goede oefening. Breng een ruime deel van houtlijm tussen de gewrichten, waar de bijzondere stukken te ontmoeten. Ga door met deze stap om de andere rechthoekig kader te maken.

  3

  Stand “up” beide frames 2 ft uit elkaar. Plaats een 2-foot kalkaanslag strip tussen twee frames op de beëindigen linkerhoek. Breng houtlijm op de rechthoekige frames de plaats waar ze aan te raken, en zet ze voortdurend op zijn plaats met schroeven het gebruik van een elektrische schroevendraaier. Herhaal dit voor de hoogste linker hoeken naar een box-frame vorm hebben.

  4

  Leg de primaire houten lat aan de voorzijde linkerhoek bevestigen op de linksachter omgeving. Zet hem op de hand met een afwerking nagel. Herhaal de stap voor die rechts achter in de buurt en voor de juiste hoek.

  5

  plaats tussen de lamellen over de beste van deze eerste twee latten als een spacer. Rest de volgende lamel, samen met de spacer, en zet het opzij van het verleiden met behulp van de afwerking nagels. Herhaal deze handelwijze totdat elke lamel wordt over het algemeen werknemers of de val schijnbaar omgeven aan teh zijkant door latten. Je moet niet latten te maken aan de bodem van een pot.

  6

  Snijd een gemeten punt van de 18-gauge kippengaas op te lossen op de bodem van de pot. Gebruik een nietje geweer of afwerking nagels om het te beveiligen op de hand.

  7

  Meet een van de vele smalle uiteinden die behoren tot de pot en sneed een vierkant stukje kippengaas aan te passen over het. Plaats drie clip ringen voor het verbinden van het einde beetje kippengaas in de kippengaas vloer van uw pot. Deze clip ringen scharnieren als een manier om de ene kant te openen in de pot om meer aas toe te voegen of opstijgen bass geworden.

  8

  Weave elke kabelbindertje op de top van deze bijzondere “deur” en houd hem rond de lamellen aan de de top van de pot.

  9

  Knip een stukje kippengaas rond een 2-liter container aan te passen. Rol het kippengaas over de fles. Gebruik clip ringen over de brede einde behoren tot de fles om de ronde vorm bevatten. Trek de gevouwen zijden in het smalle uiteinde voor de fles tot de opening is meestal ongeveer 3 inches rond diameter. Gebruik clip ringen om de vorm te begrijpen. Dit is uw trechter. Neem de fles en legde het opzij.

  10

  Plaats de trechter op het einde weergave van uw bas pot en niet te vergeten vast met de onderkant van het frame samen met een nietpistool en ook de afwerking nagels.

  11

  Snijd de kippengaas om de lege ruimtes in te vullen over de rand van de trechter aan de zijkant van uw val uitzicht. Gebruik de uiteinden in de bedrading te binden aan uw trechter.

  12

  Steek meestal het aas doos in de richting van de pot en sloot de toegangsweg. Gebruik een gedeeltelijk geopende macht van nat kattenvoer wordt een aas doos, of zelfs een haarnetje kous gevuld met vis ingewanden.

  13

  Snijd een 6-foot element van het koord. Bind het ene uiteinde in de bovenste voorste frame en vervolgens het andere uiteinde in de top achterste structuur. Maak een lus in het midden gedeelte van dit snoer en bind een uitgebreid stuk touw in de lus. Double-knoop het snoer vooral omdat moet het gewicht in de pot en een aantal bass behandelen omdat je het weg te trekken uit het water. Wikkel sommige duct tape over de knoop om het beschikbaar houden. Maak de langere snoer in het geval dat de diepte van het water waar je bent zogenaamd vissen.

  14

  Bind een vlotter voor het andere eind van de lange snoer. Een duidelijke 2-liter fles gezien de dop op levert resultaat op.


Article source: fishingstory74.blogspot.com

May You Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *