Hoe om te bouwen van de beste sneeuw Vissen Shack

Posted on

Hoe om te bouwen van de beste sneeuw Vissen Shack . Hi all of fishing lovers, Today’s post is “Hoe om te bouwen van de beste sneeuw Vissen Shack “. i hope that this short article is useful for you, all fishing lovers.

Hoe om te bouwen van de beste sneeuw Vissen Shack

 Hoe de beste ijsblokjes visserijkeet [verbeteren

het bouwen van de meest effectieve ijsvissen shack en ook bob-huis neemt na te denken over, geduld en efficiënt denken. Alles moet een doel. Capability van de beweging en plaatsing is uiterst belangrijk. het huis heeft elk kind bestand tegen de elementen en kunnen gracieus bewegen wanneer er aan. Als je draagbaarheid zal de waarde niet te vergeten bereik meer dan privacy, bouw je kleinere plus meer doelgerichte voor sommige vissen. Als het huisje leven in het ijs die u wenst, de beste ijs shack is gaat naar een dat al uw persoonlijke wensen voldoet en ziet eruit als thuis als je het vissen bent binnen het zijn.

Instructions

  1

  Inventariseer wat je zou willen het huis -functie en wat je hebt in te zetten voor u om lay-out van de bodem plan a 4-voet van 8-foot huis is precies groot genoeg voor twee personen om comfortabel met een kleine houtkachel en een aantal stoelen heeft te vissen.; toe te voegen slaapkamers, en het wordt een beetje krap. Als u van plan bent op te slapen betrokken, ontwerp beddengoed die ofwel hangmat stijl of stapelbedden die vouwen in de hele muur op handgrepen kunnen zijn.

  2

  Trek “up” formele plannen, meestal met behulp van de beste materialen die u misschien al hebt. Sommige timmerwerk ervaring kan een voordeel zijn, maar niet alleen een vereiste. Iedereen die een teruggetrokken kan slingeren of werken een nieuwe schroef pistool in staat zijn om iets respectabele voldoende tijd en begeleiding te bouwen.

  3

  Gebruik een fantastische trailer al ontwikkeld met een probleem stuk en werklampen eerst als een stichting. Gewoon natuurlijk de wielen zijn meestal vlezig en ingesteld voor off-road en ijzige omstandigheden.

  4

  Neem uw eigen multiplex en zorg ervoor dat een goede, zelfs verdieping van een minimum van twee verse platen hebben op elkaar. Gebruik uw verkoop papier zag en heen en weer kwam om de werkelijke vissen gat in de centrale locatie te snijden, en gebruik maken van het dek schroeven, evenals een boormachine om de 2 lagen aan elkaar vast.

  5

  Stel manier uw framing beugels aan de specificaties betalen over uw plannen, met behulp van een meetlint, verankering schroeven, en een pad. Begin met framing, terwijl in de muren met elk 2-by-4 of 1-op-3 ruwe hout. Als u een aanvraag Luan voor de muren, je vooral moet 1-by-3 montage. Als u liever kiest duurzamer plus duurzame multiplex, gaan samen met de 2-door-4 framing. U hoeft niet naar een schuin huis te hebben, maar als er een goede deal van de sneeuw in het grootste deel van de winter, waar u gebruik van het huis zal maken, is het slim om een ​​muur te bouwen boven de andere daarom is het dak in een hellend hoek. Als u een relatief houtkachel die het middelpunt zal zijn, beslist een centrale plek, versterken de plek om je gewicht en verwarming te weerstaan, en uit te werken daar de leidingen procedure voor het installeren van de bijzondere muren.

  7

  Frame rond en alle ramen te installeren of gebruik maken van plexiglas platen met voorgeboorde gaten aan de randen, waar u kunt verwachten om hen te schroeven in de framing.

  8

  Installeer de deur, en probeer voor het maken van het te openen uit met een veer die bewaart hem dicht voor harde wind.

  9

  Draai de multiplex aan de buitenwanden en luan de binnenwanden en zelfs gebruik grote triplex platen aan de basis van elke dak. Schroef meestal de wanden en bodem op het dak door middel van terrasplanken schroeven en bovendien gipsplaten schroeven of eventueel te gebruiken hamer en bovendien nagels.

  10

  Zoek een soort van weerbestendig materiaal te gebruiken voor het opruimen in aanvulling op de dakbedekking. Aluminium is licht en zijn beschikbaar in pre-cut beddengoed in elk gezin thuis goederen op te slaan. Ook kunt u het snijden tijdens het gebruik van recht mes binnen een cirkelzaag als je ooit krijgen slank genoeg. U kunt ook kiezen gordelroos op de bovenkant en de verf op de buitenmuren als je ooit de voorkeur. Gebruik verlengd, verzinkte dek verankering schroeven voor het vastzetten van het aluminium in het huis. Gebruik shingling nagels als je ooit te gaan met gordelroos.

  11

  Rust het interieur met de scharnieren en haken je hebt om dingen in de juiste positie en op afstand te houden bij de hut wordt deze verplaatst of meer ruimte moet voor extra deelnemers. Alles moet instorten up of op te slaan in de juiste positie indien mogelijk. Hier krijg je een licht in gewicht stapelbed eenheid die zal vouwen in die muur of neemt een beetje ruimte. Rekken moet echt worden uitgebreid. Voeg een elektrische bron, een beweegbare toilet, en accessoires moeten de fundamentele framing samen met de grote bouw is afgesloten met.


Article source: fishingstory74.blogspot.com

May You Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *