Mark’s Mailbag – nieuw gebruik van schaafmachine Boards

Posted on

Mark’s Mailbag – nieuw gebruik van schaafmachine Boards . Hello all of fishing lovers, Today’s post is “Mark’s Mailbag – nieuw gebruik van schaafmachine Boards “. We hope this short article is helpful for you, all fishing lovers.

Mark’s Mailbag – nieuw gebruik van schaafmachine Boards

Mark’s Mailbag zijn af en toe berichten op de blog in antwoord op vragen die mensen te dienen over de Fishing 411 website. Mark persoonlijk antwoord op de vraag, en indien relevant, repost we zijn antwoord hier. Heeft u een vraag die je zou willen Mark vragen, kunt u ons bezoeken op fishing411.net/contact .
_________________________________________________________________________________

Open water crappie vaak te schorten in grote scholen te voeden met elft en
andere witvissen. Trollen met planken met behulp van kleine pluggen en zelfs kalibers
is de snelste weg naar crappie vissen succes.


Op 20 januari, Rodney schreef –
ik heb zopas mijn nieuwe offshore pakken schaafmachine boards. Ik heb een vrij goede spin rig visser te worden. Tijdens het verkennen van het gebruik van de schaafmachine boards, realiseerde ik me dat ik miste op potentiële crappie buiten het kielzog van mijn boot. Ik heb nu twee mini schaafmachine boards en twee snoekbaarzen schaafmachine boards. Ik heb nog nooit gebruikte schaafmachine boards, maar veel van de video’s op YouTube hebt bekeken. ? Alle tips die u kan bieden

Mark antwoordt – Rodney:


U zult genieten van het vissen met zowel de Mini van Bestuur en de OR 12 Side Planer boards. Wij gebruiken zowel vaak voor crappie trollen met kleine pluggen en ook mallen. Vaak gebruiken we de OR 12 als onze buiten boord lijn om een ​​beetje meer naar buiten dekking te krijgen. Deze raad zou het best worden uitgerust met een Tattle Vlag kit zodat u kunt zien de vlag naar beneden wanneer de vis zijn aangesloten. De economie Tattle Flag Kit is een goedkope manier om tuig deze platen met Tattle Flags. De

De Mini raad van Off Shore Tackle kunnen worden gestapeld twee of drie diep om
verhoging van het aantal lijnen en kunstaas gevist wanneer de doelgroep
soorten zoals crappie.

Mini Board wordt vaak gebruikt als onze binnenlijn (s), omdat het zal bereiken een beetje verder dan je spin tuigage hengels. Dit bord heeft twee releases, waaronder de gele OR10 op de trekhaak arm en de rode OR16 Snap Gewicht Clip aan de achterkant van het bord. Stel de lijn spanning op de gele release in het licht instelling in door de veer in de release van de achteruit positie. Stel je aas op de gewenste afstand achter de boot en plaats de leiding in de gele versie en eindig tuigage door het plaatsen van de lijn ook in de rode versie en zorg ervoor dat de lijn achter de plastic pin in deze release te krijgen. Wanneer een crappie is verslaafd, kan de raad worden vrijgegeven door simpelweg het geven van de staaf tip een beetje handomdraai. De lijn zal verschijnen vrij van de voorste vrijlating, maar de raad van bestuur zal op de lijn dankzij de rode OR16 Snap Gewicht clip blijven. Zodra het bord wordt vrijgegeven kun je gewoon haspel in de raad van bestuur en vis samen, verwijder de raad van bestuur en blijven de vissen vechten om net. Dit vrijgeven methode kunnen meerdere platen worden vastgesteld op elke zijde van het schip zonder lijnen vissen bestrijden wissen. Pretty slick!


de Off Shore Side-Planer board is ideaal voor crappie trollen wanneer uitgerust
met de Tattle Vlag Kits. Dit voorjaar geladen vlag systeem maakt het gemakkelijk om
zien wanneer een vis is gehaakt als de vlag neer te klappen wanneer
zelfs een kleine vis is verslaafd.
Zoals je in de visserij deze boards zult u ongetwijfeld andere vragen. Aarzel niet om altijd contact met mij op en we zullen blij zijn om u te helpen het meeste uit deze en andere Off Shore Tackle producten te krijgen zijn. Nogmaals bedankt Rodney voor uw aankoop en ook voor de tijd neemt om uit te reiken voor een aantal vissen tips. Blijf op de hoogte en veel geluk op het water.

Best vissen,

Mark Romanack

Article source: blog.fishing411.net

May You Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *