Muskie Hook Styles

Posted on

Muskie Hook Styles . Hi all of fishing lovers, Today’s post is “Muskie Hook Styles “. We hope this post is helpful for you, all fishing lovers.

Muskie Hook Styles

 Fish Sluit ze Styles

Het selecteren van de juiste haak voor een belangrijke vissershaven stijl hebben de neiging om maken of elke dag uit te breken op het meer. Vissen haak rassen zijn er in overvloed en al heeft aa aantal doel, maar voordat je jezelf in de verschillende patronen, is het belangrijk dat winst een kennis van de fundamentele onderdelen van een haak.

de vijf verschillende onderdelen van een Hook

  de eerste plaats van de vijf aspecten van een haak kon het oog. de haak oog is het punt waar de haak verbindt voor de vislijn of onze lichamen van een decieve het uiteinde in de haak is gebogen om een ​​ring die ligt gelijk met de tweede component te maken.. stift de schacht strekt behoren tot het oog naar het punt waar de haak bochten Vele variaties over steel afmetingen worden gepresenteerd, en. elk voorzien van een bepaald doel wanneer vissen. het volgende gedeelte van een haak het gat, dat is hoe groot de bocht van de haak op het einde van deze schacht in de situatie zou zijn. Een grotere beweging maakt de visser te omvangrijker aas gebruiken. Het ding is de vierde component is de scherpe einde van de haak is ontworpen om te kunnen mondholte van de vis binnen te dringen. Hoe scherper punt van je haak is meestal, hoe kleiner de kans dat u zou kunnen zijn om uw vissen te verliezen. Ten slotte gebeurt weerhaak de haak is. De weerhaak kan een scherpe punt, die naar beneden zal uitsteekt door het punt van de haak te zijn. Het podium dat de weerhaak is aan de haak te verzekeren zou kunnen zijn put op zijn plaats houden van de vis mondelinge. Barbless haken zijn te koop voor vissers die ervoor kiezen om de catch-en-vrijlating manier oefenen.

Bait Haken

  Levend aas vissen is een van de meest voorkomende methoden van de visserij en is eigenlijk voor eeuwen. De aas haak schijnt echt veel stijlen, samen met maten. De meeste aas haken weerhaken langs de kant van de as van de werkelijke haak die levend aas bijvoorbeeld wormen te handhaven valt weg van de haak.

Siwash Hooks

  Siwash deze scherpe klauwen worden voornamelijk gebruikt op spinner aas, maar worden aangeboden of in verband met lepels (een methode lokken). Vanwege aangeraden om hun lange schacht, samen met punt en in een rechte lijn oog, kunnen ze ook worden gebruikt als een aanhangwagen huis haak wanneer een sterke visser constateert dat deze vis kort zijn opvallend. Deze functies laat de haak om rechtop zitten zelfs op een lokken, die over het algemeen gunstig zijn bij het vissen een zwaar gewied ruimte.

Aberdeen Hooks

  Aberdeen haak rassen, zoals de Siwash sluit ze, is lang, maar wordt geleverd met een veel dunnere lijn, waardoor het een perfecte haak voor baitfishing door middel van levendig aas. Automobile lichte make-up, het Aberdeen is handig bij het vissen met behulp van minnows of extra levendig aas vissen in vaste kap. Het mager draadconstructie helpt de visser als gevolg van vastlopen te houden; toen enkele addertje onder het gras doet ontwikkelen, kunnen Aberdeens vaak worden gebogen, dus een break-off te voorkomen.

Circle Hooks

  Circle deze scherpe klauwen zijn een ander goed vond keuze tussen bestaan ​​aas visser. In tegenstelling tot de andere soorten verleiden haken, cirkel haken zijn voorzien van een korte steel, samen met een punt sport een ronde bocht. De initiële bouw van de cirkel haak houdt een vis via het slikken van de verleiding en de darmen zich aansluiten, wat een veel voorkomend probleem via andere aas trekhaken kan zijn.

Offset Earthworm Hooks

  De tegen te gaan worm haak is uitgerust met een 90-graden bocht op de schacht direct onder de aandacht. Deze haak was speciaal voor het vissen met synthetisch plastic aas bijvoorbeeld wormen, hagedissen in aanvulling op langoesten. Offset worm haken hebben ook een grote kloof het geven van een visser aan de haak gepresenteerd of onder water op de plastic aas voort te zetten, waardoor die weedless maakt. Deze populaire manier van vissen is bekend als Texas-tuigage.

dreggen

  Een treble vangst heeft drie bochten en zelfs punten die één oog te bespreken. Dreggen worden gebruikt op veel kunstmatige aas bijvoorbeeld bucktails, pluggen in aanvulling op topwaters. Het lokaas kan worden gevangen met hoge snelheid en vereisen daarom uiterst hakende potentieel. Dreggen kan ook worden gebruikt in combinatie met wonen de verleiding. Veel vissers hebben een zeer dreg het moment dat het vissen met kipfilet levers voor meerval.


Article source: fishingstory74.blogspot.com

May You Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *