Overwegingen bij het kiezen van de peddel of pedalen Kayaks

Posted on

Overwegingen bij het kiezen van de peddel of pedalen Kayaks . Hi all of fishing lovers, Today’s post is “Overwegingen bij het kiezen van de peddel of pedalen Kayaks “. Hopefully this short article is ideal for you, all fishing lovers.

Overwegingen bij het kiezen van de peddel of pedalen Kayaks

 paddleorpedal

 paddleorpedal
Geschreven door Travis Billings

Moet ik een peddel of pedaal kajak? Wat zijn de voordelen van beide? Welk merk moet ik krijgen? Het lijkt alsof dit is altijd een onderwerp van discussie. Nou voordat u besluit om op te kopen moet je jezelf een paar vragen die uw zoektocht zal beperken nogal een beetje. Hier zijn een aantal dingen te overwegen alvorens te investeren je hard verdiende geld.

De eerste vraag die je jezelf moet stellen is wat is mijn budget? De meest populaire pedaal rijden kajaks op dit moment zijn de Hobie kajaks: de Hobie Pro Angler en de Hobie Outback om een ​​paar te noemen. In 2016 de 14 ‘en 12’ Pro Angler zijn beiden meer dan $ 3.000 en de Outback is in de buurt van $ 2500 al vóór belastingen. Inheemse Watercraft verkoopt ook 2 modellen van pedaal aandrijving kajaks, een wezen de inheemse Slayer Propel 13 ‘en dan heb je het kleine broertje van de inheemse Slayer Propel 10’. De 13 ‘Propel kost een beetje meer dan $ 2500 voor belastingen en de Propel 10 komt op $ 2399 ook voor belastingen.

Dan heb je de peddel schijf kajaks door de populaire makers zoals Wilderness Systems, Jackson, Indiaans en nog veel meer. Paddle kajak prijzen variëren overal van $ 500- $ 1900. Pro tip: overwegen het kopen van gebruikte. Zoek plaatsen zoals craigslist of de website van uw lokale club. Ik heb zelf nog nooit een nieuwe kajak kocht, heb ik altijd kocht gebruikt voor vele redenen.

Nu dat u uw budget ingesteld, is de volgende vraag die je jezelf moet stellen is wat voor soort vissen zal je aan het doen zijn? Zult u vissen in meestal vijvers / meren, zoutwater baaien of moerassen, off in de oceanen, rivieren enz. Er zijn zo veel factoren te overwegen dat een kayak, naar mijn mening, zal niet het beste voor alle situaties. Als je in de eerste plaats zal worden vissen vijvers / meren en de afstand is niet zo belangrijk, kan een stabiele peddel kajak de weg te gaan, zoals een Wilderness Systems Ride 115/135 of een Jackson Cuda / Coosa zijn. Als de afstand voor u belangrijk is, maar willen niet naar de bank te breken, denk dan lang en smal, zoals het Wilderness Systems Tarpon 140 of 160 of Viking vernieuwen. Deze kajaks glijden met de kleinste inspanning en zijn zeer geschikt voor het afdekken van water. Als uw budget zal toestaan, kan niets een pedaal kajak voor het afdekken van het water niet te vergeten de handen vrij vissen te verslaan. Ook bewust zijn van de diepte zult u vissen zijn. Als je net als mij achtervolgen rood in ondiepe moeras, een pedaal kajak is niet erg praktisch. Ik heb een PA14 eigendom van en moest de vinnen uit als gevolg van ondiepe oesterbanken te trekken, en je hoeft niet willen hebben om deze tank peddelen in de wind. Mijn keuze voor ondiep moeras vissen is iets groter dan 12 ‘die goed tracks met een goede stabiliteit. Aan de andere kant, als je moeras systeem is dieper dan 18 “op een bepaalde dag of je bent in de eerste plaats in de baaien, dan is een pedaal kajak zal veel baat hebben.

De volgende ding om te overwegen is het gewicht van een kajak. De Hobie Pro Angler 14 weegt naar schatting 142 pond voor het toevoegen van een of meer accessoires / gear. Stel je nu voor dat u deze laden in het bed van uw truck of het hebben van te duwen over een aantal moeras gras helemaal zelf. Ik heb het gedaan en het is niet leuk. The Wilderness Systems Ride 135 komt in op 82 pond voor accessoires / versnelling die is beter beheersbaar voor de kleinere visser. Andere kajaks komen binnen op minder dan 70 pond.

Waarschijnlijk de meest belangrijke vraag om jezelf te vragen is hoe is uw fysieke conditie? Heeft u een slechte schouder, knie of heup? Heeft uw rug begin tot pijn doen als je te lang zitten? Bent u in staat op te halen een Hobie Pro Angler en plaats hem in het bed van de truck zelf? Heeft u een vrachtwagen of een auto? Ik zeg niet dat dit niet mogelijk is, maar ik heb me niet voorstellen dat het vastbinden van een 16 ‘kajak op de top van uw Honda Civic zou worden geadviseerd. En ik ben er vrij zeker van, tenzij je naam is Arnold, je zult niet het laden van een Hobie Pro Angler op de top van een auto door uzelf. Heeft u een aanhangwagen aan een kajak op te laden? Als je schouder problemen die u zult waarschijnlijk willen weg te blijven van paddle kajaks en als u een been problemen, zou een peddel kajak recht voor je.

Zoals je kunt zien zijn er een heleboel factoren te overwegen en wat ik niet eens genoemd bij het kiezen van een peddel kajak of een pedaal kajak. Houd er rekening mee al deze informatie is in mijn mening. Je zult veel vissers die zullen zweren bij een van beide of vinden. Het beste advies die er is om eerst demo. Kijk of de praktische voor uw specifieke stijl van de visserij en rekening houden met de bovengenoemde factoren.

Article source: kayakfishingblog.com

May You Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *