De beste manier om een ​​Fat-vrij Fish [19459003Gut

Posted on

De beste manier om een ​​Fat-vrij Fish

 Hoe maak je een aangewezen Fish Gut
[19459003Gut
. Hi all fishing lovers, Today’s post is “De beste manier om een ​​Fat-vrij Fish

 Hoe maak je een aangewezen Fish Gut
[19459003Gut”. We hope this article is ideal for you, all fishing lovers.

De beste manier om een ​​Fat-vrij Fish

 Hoe maak je een aangewezen Fish Gut
[19459003Gut

] Platvis zou zeker een zoutwater groep vissen die bot heeft zool met heilbot. het lichaam is meestal dun en ovale tijdens het gebruik de rug van de bovenkant en de buik betreffende de onderzijde. Flatfish hebben die ongebruikelijk kenmerk ervaren beide ogen samen op de bovenkant van zijn of haar hoofd. een continue kenmerkende lijn van fin volgt beschikbaar voor zowel randen voor het lichaam van de vis met het hoofd en het einde. Twee borstvinnen zijn over de bodem van de vis met de kieuw opening. uithalen een platvis kan zijn beschreven als andere procedure dan in een ronde vorm muskie.

Instructions

  1

  Lay meestal de vis op zijn rug en dus de buik is en dan de kop is om de juiste.

  2

  Start een snee op de huid op de rand typisch fin linkerkant van de goedkopere kleine borstvin van de kieuw opening. Verdeel het lichaam van de vis op je bovenste borstvinnen termin het bijhouden van de vin naar de rechterkant van je mes.

  3

  Maak een minuut cut na die intestinale holte opening over de rand fin. Snijd de richting van de staart en de cut na afloop van de tand holte. De lengte van deze bezuiniging komt afhankelijk van hoe groot de vis en de periode van de holte te zijn.

  4

  Til meestal de driehoekige flap voor de huid en het uitzoeken van de darmen met de vingers.

  5

  Snijd boven het hoofd door het volledig te snijden via de vis na de buitenkant curve van elke kieuwopeningen waardoor de borstvinnen, samen met de verwijderde hoofd segment.


Article source: fishingstory74.blogspot.com

May You Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *