Fluke Sportvissen Tips

Posted on

Fluke Sportvissen Tips . Hello all of fishing lovers, Today’s post is “Fluke Sportvissen Tips “. We hope this short article is helpful for you, all fishing lovers.

Fluke Sportvissen Tips

 Fluke Sportvissen Tips

Fluke vissoorten zijn plat, kijk naar tussen 1 samen met 4 pond, dus ze zijn een warm, zeevissen die te bezoeken tijdens de warme maanden. Deze scherpe tanden, roofdieren uit te gaan van je diepe plank wateren in de kustwateren rots bodems en ze zijn goede vangsten, kan mogelijk tot en met september. Gecamoufleerde via een kant, om als de onderkant die behoren tot de zee, de realistische grote meevaller zijn eigenlijk lui, maar leuk en eenvoudig te vangen met behulp van de juiste te pakken, aas samen met methoden.

tackle Aanbevelingen

   hengels, molens en bucktails
  hengels, molens plus bucktails

  sinkers Deep, ruige visgronden breken haken en lood, om die reden brengen extra’s. Met behulp van wisselende wind en zelfs de getijden, hebben uit van 6 tot en met 12 ounces. en grote ruimte toevalstreffer haken. Breng teasers en bucktails. Gebruik een lichte, stevige staaf vergezeld van een lichte reel. Gebruik spinnen rollen plus een boothengel samen met 30 lb. experiment vislijn. De allerbeste lijn Bucktail met de hulp van is Braid. Braid lijn delen uit het water met weinig weerstand tegen de bodem groter te houden. gebruik een mono schok leider in uw tuigage en voor degenen hoofdlijn gebruik maken van 20 tot 30 pond. testen vlecht.

Bait

   Leef niet aArtificial
  Live niet te vergeten aArtificial

  met inktvis met betrekking tot aas te leven. Knip je inktvis langer en dun dat een stukje aan het einde van een belangrijke flutter staart te maken heeft. Het bevorderen van de inktvis begeleid door een zandspiering en / of spearing. Ook van toepassing makreel buik, bot gut, bluefish en skate. Fluke kan wennen aan een geur van vis dus hou op hen enthousiast en hebben meestal grote selecties in verband met levend aas op deze telefoon. Voor grotere toevalstreffer, profiteren van de grote spiering, zandspiering, sardines en niet te vergeten strip aas. Reel aas zijn bluefish, makreel, tonijn, onjuiste Albie en mahi templates. De glans van die aas trekt dat toevalstreffer.

  Bij het krijgen van een kunstmatige lokken, hebben een zeer korte spoor over de leider materiaal in aanvulling op een vat draaibaar. Employ ene voet voor 20 lb. fluorocarbon commandant materiaal. Het lijkt onzichtbaar in het water, die de natuurlijke uitstraling voor de verleiding verbetert. Bind het in een klein vat draaibaar aan dat dit lopende lijn op de haspel is bevestigd. -Gel gesponnen lijnen echt zijn best, omdat typische vissen knopen kunnen worden gebruikt.

Methods

   Houd het idee stuiteren
  Houd ze stuiteren

  Fluke zoals levendig aas en diervoeders moet de getijden en de verleiding in beweging zijn. Het ding van de” Jig Method “is bijna altijd houd je lokken bewegen, zodat in het geval een vluchtige toevalstreffer begrijpt, zal hij graag om het te eten. Maak gebruik van deze techniek, drop je lijn voor de bodem, toen het allemaal hits, til de vlieg hengel op en laat het helaas zinken naar beneden weer. Probeer snel. de ‘slow sleepboot methode “, is een slow motion vorm van de” Jig. “Laat je lijn voor de bodem, wacht 10 u tot 15 seconden. Til een staaf tip en kijk voor een hapje. Moet je een brok, niet toestaan ​​lijn gaan slap. Zorg ervoor dat je de spanning op uw” Jiggler. “

  De” zitten en ook wachten “methode zou zijn om te wachten op een goed gebit, en til je staaf tip, terwijl je een te krijgen.

  Altijd in totaal een toevalstreffer eerst gaan. Fluke zal trillen en zwemmen hun andere optie van de netten of ze gaan staart eerste. Onthoud altijd, voel je bucktail making ervaring van de bodem en bovendien houdt het springen. Cast tegen de nieuwste, ak wat. “in het kader van het algemeen de boot drift. “Werk de mal oh nee -. De boot evenals beginnen over wanneer zijn rug voordat de boot


Article source: fishingstory74.blogspot.com

May You Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *