Vissen Laws in uw Bahamas

Posted on

Vissen Laws in uw Bahamas . Hello all of fishing lovers, Today’s post is “Vissen Laws in uw Bahamas “. i hope that this informative article is a good choice for you, all fishing lovers.

Vissen Laws in uw Bahamas

 Fishing Laws in de Bahama's

Het ministerie in verband met landbouw en visserij regelt vissen vanaf de Bahama’s in een poging om het mariene milieu voor de Bahama-eilanden te behouden. U zult het visseizoen met zekerheid leven in de zee, gesmokkeld vistuig niet om methoden te noemen vinden, in staat stelt om te krijgen voor schepen, beperkingen op rollen en zelfs de grootte beperkingen in de vis, schelpdieren, samen met schaaldieren gevangen.

illegale visserij

  met het oog op bepaalde soorten van zeedieren te bewaken, is het echt is het illegaal om wat vis te vangen, samen met zeedieren alsmede het gebruik van bepaalde methoden om ze te vangen. als je grouper of rockfish weegt minder dan 3 pond., wordt de vangst illegaal bekeken en is nodig om terug te worden gegooid. Hoewel de visserij op bonefish is meestal legaal, het ministerie van Landbouw en Visserij verbiedt de u tilization van de netten en de verkoop van bonefish. Adult schelp- moet well-formed lippen haves, zodat u worden geoogst. Terwijl de zeevisserij voor heremietkreeften of zelfs kleine reef baars legaal is, noch kunnen worden geëxporteerd. Zeezoogdieren kan niet worden gevist, geëxporteerd of lastig gevallen een klein beetje. U bent verboden om te jagen Hawksbill Turtles of eventueel nemen alle schildpad nakomelingen, maar groene schildpadden en bovendien de karetschildpad kan worden gevangen als sommige mensen aan bepaalde specificaties. De Soepschildpad moet minstens 24 duim lang achter length met betrekking tot schildpaddenstrand moeten minstens 30 duim breed achter tijdsduur zijn. Alle schildpadden moet worden gevangen, terwijl met betrekking tot land. Het vangen van elke schildpad in tussen 1 april en bovendien 31 juli onrechtmatig is, omdat het seizoen voor schildpad sportieve sluit tussen de mensen data.

Vistuig

  Spearfishing wordt toegestaan ​​gedurende de Bahama een ideale vergunning (referentie 2), behalve het gebruik van de onderwater ademhalingsapparatuur. Hoewel voor de bewoners op de Bahama’s is er toevallig een uitzondering. Tussen augustus. 1 en Walk 31, als je ongetwijfeld een Bahamaanse kunt u een vergunning kopen om te trainen op een compressor, maar alleen in het water 30 benen tot 60 voeten diep. Als een persoon een Bahamaanse hoewel een bezoeker, kunt u een luchtcompressor met betrekking tot enige opmerking te gebruiken. Spearfishing serieus niet toegestaan ​​in dit kustgebied verbonden Abaco. Elke versnelling in plaats van een Hawaiiaanse slinger deze lozingen raketten onder water is bovendien illegaal.

  Buitenlandse schepen die ervoor kiezen om te vissen sport moet eerst krijg je een vergunning voor de 1e van de vernieuwende jaar en volg de richtlijnen van de mogelijk te maken. De enige vistuig je zou kunnen worden toegestaan ​​om te gebruiken is de haak in aanvulling op de lijn, en slechts 6 lijnen zijn toegestaan ​​tijdens het water bij na tenzij bijzondere Concur wordt verkregen. Voor degenen die een vergunning van het ministerie van Landbouw en Visserij voor meer dan zes lijnen, de eigenlijke vergunning prijsverhogingen kan doen. Terwijl op die boot, kan er een limiet van het aantal vissen zijn dat je bent in staat om te vangen. Elke combinatie kingfish, dolfijnen en wahoo zal niet meer dan zes vissoorten per persoon. De kans is groot dat je alleen vangen 20 overtollig vet van scalefish, 10 schelp, evenals 6 langoesten voor persoon. In geen geval is het mogelijk capture een schildpad uit het water.

Andere beperkingen en beperkingen

  Andere vangstmethoden die illegaal in alle de Bahama’s zou kunnen zijn: kwaadaardige of giftige elementen, vuurwapens en explosieven, speren binnen een mijl met de kust van New Providence en vervolgens de zuidelijke kust met betrekking tot Grote Bahaman, visnetten door een maaswijdte van minder dan 2 inch, en scalefish vallen die niet een zelfvernietiging tafel bezitten. Lange lijn vissen illegaal is met betrekking tot de Gouverneur Common verleent u specifieke schriftelijke toestemming. Long-line visserij is een lijn evenals kabel die 20 yards verlengt door de plaats wordt gegoten en heeft nu 10 aangesloten weerhaken.

  rivierkreeften moet worden 3 1/4 inch met de basis van de hoorns voor het einde van een mantel of 5 1/2 tijdens staartlengte altijd worden gevangen. U kunt ook hier is een vergunning om langoesten te vangen. De vallen moeten worden gemaakt van hout leien die slechts 3 voet lang, 2 voet breed en 2 voet hoog. De leien kan niet kleiner zijn dan 1 halve inch uit elkaar. Egg-dragende vrouwelijke langoesten hoogstwaarschijnlijk niet worden bewaard. Een vrouwtje is zonder twijfel ei-dragende toen ze krijgt rode massa’s in haar staart. Rivierkreeften winter sluit van 04 1 tot 31 augustus

  Respectievelijk een soort steen krab vangen, de krab poten moet ten minste 4 inch breedte. Het is illegaal gereproduceerd van vrouwen steen krabben te vangen. Het zomerseizoen voor stone krabben sluit juni 1, dat zal oktober 15.


Article source: fishingstory74.blogspot.com

May You Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *